Το ιστολόγιο αυτό είναι αφιερωμένο στις δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Για να δείτε έναν πλήρη οδηγό όλων των θεαμάτων ή να καταχωρήσετε τη δική σας εκδήλωση, επισκεφθείτε την πολιτιστικη ατζέντα της πόλης στη διεύθυνση
http://www.ipolistonkosmo.gr.

24 Οκτ 2013

ΡΑΓΚΜΠΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Σε γήπεδο ράγκμπι θα μετατραπεί η πλατεία Αριστοτέλους, με αφορμή την εκδήλωση ανοιχτής παρουσίασης του αθλήματος την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013, στις 18:30 που διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπι που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 2014.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής παρουσίασης, που εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», θα πραγματοποιηθούν αγώνες ράγκμπι 7s όπου θα συμμετάσχουν η Εθνική Ομάδα Ράγκμπι ανδρών, η Εθνική γυναικών και σύλλογοι από ολόκληρη την Ελλάδα.

Επίσης, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013, από τις 10.00 το πρωί, αθλητές του ράγκμπι θα βρίσκονται στην πλατεία Αριστοτέλους θα κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους και θα διδάξουν σε μικρά και μεγάλα παιδιά τις τεχνικές και τα μυστικά του αθλήματος με σκοπό να γίνει ευρύτερα γνωστό στο κοινό.

Πληροφορίες εδώ.

RSS feeds (ipolistonkosmo.gr)