Το ιστολόγιο αυτό είναι αφιερωμένο στις δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Για να δείτε έναν πλήρη οδηγό όλων των θεαμάτων ή να καταχωρήσετε τη δική σας εκδήλωση, επισκεφθείτε την πολιτιστικη ατζέντα της πόλης στη διεύθυνση
http://www.ipolistonkosmo.gr.

14 Δεκ 2012

CREATIVE WALK Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου 2012


CREATIVE WALK
Ανακαλύψτε το κρυφό δημιουργικό «διαμάντι» της Θεσσαλονίκης

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου 2012 σας προσκαλούμε να περάσετε δύο μέρες γεμάτες δημιουργία, έμπνευση, καινοτομία, πληροφόρηση, συνεργασία, συναντήσεις, συζητήσεις και διασκέδαση ανακαλύπτοντας το κρυφό δημιουργικό «διαμάντι» της πόλης.
Επισκεφτείτε περισσότερους από 60 δημιουργικούς προορισμούς, στούντιο, ατελιέ, δημιουργικά γραφεία, χώρους δημιουργικής δραστηριότητας και δημιουργικές επιχειρήσεις που εδράζονται στο παλαιό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι δημιουργοί σας υποδέχονται στους χώρους τους από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 20:00 το βράδυ και σας παρουσιάζουν τη δουλειά τους και τους χώρους στους οποίους δραστηριοποιούνται, συζητώντας μαζί σας και απαντώντας στις ερωτήσεις σας.

Τo CREATIVE WALK είναι η πρώτη δράση του CREATIVITY FOR.TH., διοργανώνεται από τους ίδιους τους δημιουργούς και δείχνει το δρόμο προς μία δυναμική που ξεκινά «από κάτω προς τα πάνω» και έχει ως στόχο να αναδείξει τους τοπικούς και ανεξάρτητους δημιουργούς της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.ipolistonkosmo.gr/politistika.php?selectgener=5&selection=5517

RSS feeds (ipolistonkosmo.gr)