Το ιστολόγιο αυτό είναι αφιερωμένο στις δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Για να δείτε έναν πλήρη οδηγό όλων των θεαμάτων ή να καταχωρήσετε τη δική σας εκδήλωση, επισκεφθείτε την πολιτιστικη ατζέντα της πόλης στη διεύθυνση
http://www.ipolistonkosmo.gr.

29 Αυγ 2012

Τελετή Έναρξης του `Θεσσαλονίκη 2012`


Υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης
και του
Θεσσαλονίκη 2012

ανοίγει επίσημα, την Παρασκευή 31 Αυγούστου, η αυλαία των εκδηλώσεων που διοργανώνονται για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
Με μια ανοιχτή δωρεάν συναυλία η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης σηματοδοτεί εντυπωσιακά και σε πλήρη σύνθεση την έναρξη των εκδηλώσεων, παρουσιάζοντας 12 κορυφαία έργα του διεθνούς ρεπερτορίου και γιορτάζει με την πόλη κάτω από το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι, που συμμετέχει κι αυτό στην εκδήλωση, εμφανιζόμενο για δεύτερη φορά αυτόν τον μήνα.Την Κ.Ο.Θ. διευθύνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Αλέξανδρος Μυράτ.
Έργα που θα παρουσιαστούν στο κοινό είναι των Suppe, Mozart, Rossini, Offenbach, Chabrier, Bach, Strauss, Elgar, Khachaturian, Pachelbel και Stravinsk.Παράλληλα την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στα μουσεία της πόλης με αφορμή την έναρξη του εορτασμού 2012.
Δείτε εδώ το πρόγραμμα: http://www.ipolistonkosmo.gr/free.php?selectgener=4&selection=4839

RSS feeds (ipolistonkosmo.gr)