Το ιστολόγιο αυτό είναι αφιερωμένο στις δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Για να δείτε έναν πλήρη οδηγό όλων των θεαμάτων ή να καταχωρήσετε τη δική σας εκδήλωση, επισκεφθείτε την πολιτιστικη ατζέντα της πόλης στη διεύθυνση
http://www.ipolistonkosmo.gr.

30 Ιουλ 2011

Party Γενεθλίων Πολύχρωμων Ποδηλατών/-τισσών 30 Ιουλίου του 2011

Party Γενεθλίων Πολύχρωμων Ποδηλατών/-τισσών
30 Ιουλίου του 2011

Στις 30 Ιουλίου γιορτάζουμε το δεύτερο χρόνο από τη μέρα που δημιουργήθηκε η Πολύχρωμη Ποδηλατική Ομάδα – Παρέα – Πρωτοβουλία ‘’Πολύχρωμοι Ποδηλάτες/-τισσες’’.

Το γενέθλιο πάρτι θα το κάνουμε στις 30 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο, από τις 22:00 το βραδάκι και μετά στο πάρκο "Κήπος της Μουσικής" (κατά κόσμο "στρόγγυλα", απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής στη Νέα Παραλία). Δίπλα στο χώρο συγκέντρωσης υπάρχουν περίπτερα και ψιλικατζίδικα για να μας εφοδιάσουν με τα απαραίτητα ηδύποτα, καθώς και τα απαραίτητα "φαγάδικα" για όλες τις ορέξεις.

Νωρίτερα, θα υπάρξει συγκέντρωση με τα ποδήλατα, στις 20:00 στο Λ. Πύργο, για μια μικρή και τυπική βόλτα, η οποία θα καταλήξει στο χώρο του πάρτυ. Δεν είναι απαραίτητο να βρεθεί κάποιος εκεί, αλλά μπορεί να μας βρει αργότερα το βράδυ στο πάρκο. Ούτε φυσικά είναι απαραίτητη η άφιξη στο χώρο με ποδήλατο. Μόνο η φυσική παρουσία είναι αυτή που μετράει!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

RSS feeds (ipolistonkosmo.gr)