Το ιστολόγιο αυτό είναι αφιερωμένο στις δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Για να δείτε έναν πλήρη οδηγό όλων των θεαμάτων ή να καταχωρήσετε τη δική σας εκδήλωση, επισκεφθείτε την πολιτιστικη ατζέντα της πόλης στη διεύθυνση
http://www.ipolistonkosmo.gr.

31 Μαΐ 2011

Παράσταση "Πισίνα, όχι νερό"

Αμφιθέατρο της Αρχιτεκτονικής, υπόγειο Τμήματος Αρχιτεκτόνων

Τρίτη, 31 Μάιος · 9:00 μ.μ.
Το έργο «ΠΙΣΙΝΑ (όχι νερό)» του αιρετικού Βρετανού συγγραφέα Μαρκ Ρέιβενχιλ παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Τμήματος Αγγλικής Bald Theatre του ΑΠΘ για δύο μόνο παραστάσεις στο Αμφιθέατρο της Αρχιτεκτονικής, στις 31 Μαΐου και στο Θέατρο Σοφούλη, στις 4 Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο σε αληθινά γεγονότα που καταγράφει τις επαγγελματικές αντιζηλίες στον καλλιτεχνικό χώρο και τις ενδότερες σκέψεις μιας ομάδας καλλιτεχνών. Άλλωστε ο ίδιος ο δημιουργός έχει παραδεχτεί πως «Ο συγγραφέας είναι πάντα αυτός που βουτά στον κόσμο των ονείρων του συλλογικού υποσυνειδήτου, μπαίνει σε αυτά που μας φοβίζουν, σε όσα μας εμπνέουν, σε εκείνα που μας κάνουν να ελπίζουμε. Είναι αυτός που σκέφτεται τι θα συνέβαινε αν οι φόβοι γίνονταν πραγματικοί, αν οι άνθρωποι τολμούσαν να πάρουν αυτό που θέλουν».

RSS feeds (ipolistonkosmo.gr)