Το ιστολόγιο αυτό είναι αφιερωμένο στις δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Για να δείτε έναν πλήρη οδηγό όλων των θεαμάτων ή να καταχωρήσετε τη δική σας εκδήλωση, επισκεφθείτε την πολιτιστικη ατζέντα της πόλης στη διεύθυνση
http://www.ipolistonkosmo.gr.

2 Δεκ 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS 1-5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ


Fuck aids στη Θεσσαλονίκη, 1η με 5 Δεκεμβρίου!

H καρδιά της καμπάνιας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: το δικό μας μότο ζωής, για πέντε ημέρες (από την 1η Δεκεμβρίου έως και την 5η Δεκεμβρίου) θα χτυπήσει και στη Θεσσαλονίκη. Μόνο που στη συμπρωτεύουσα θα βάλουμε και ένα συμπλήρωμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: το δικό μας μότο ζωής ...and Fuck Aids!!!

Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις PRAKSIS και ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ με την υποστήριξη του ΚΕΕΛΠΝΟ, συνδιοργανώνουν με το περιοδικό Screw και το Club Enola το καθιερωμένο πλέον event..Fuck Aids στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα 2/12 γίνονται τα εξής:

Στις 2/12 και ώρα 19:00 μ.μ έως και 21:00 μ.μ, στον Κινηματογράφο Ολύμπιον (αίθουσα Παύλος Ζάννας), θα γίνουν διαδραστικές ομιλίες με κεντρικό θέμα τον HIV και τις παραμέτρους του. Από την ΜΚΟ PRAKSIS θα μιλήσει η Ιωάννα Ρόκου και θα εξηγήσει το γρήγορο τεστ με το σάλιο που πραγματοποιεί η PRAKSIS στους Άντρες που κάνουν σεξ με άντρες (MSM/ Men Having Sex with Men). Από το ΚΕΕΛΠΝΟ ο Παναγιώτης Δαμάσκος θα εξηγήσει πως το Aids δημιουργεί κοινωνικούς στιγματισμούς και θα αναλύσει τους παράγοντες και τις συνέπειες για τα οροθετικά άτομα. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Βότσης από το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ θα μιλήσει για τη σεξουαλικότητα και τον HIV ενώ στο τέλος ομιλητής από τη Θετική Φωνή θα εστιάσει στην οροθετικότητα και στους άντρες που κάνουν σεξ με άντρες.

Την 2/12 από τις 21:00 μ.μ έως 23:00 μ.μ θα προβληθεί δωρεάν στο Ολύμπιον στην αίθουσα Παύλος Ζάννας η ταινία "Mr India Haobam Paban Kumar" και στη συνέχεια θα προβληθούν αυτοτελής ταινίες με τις ζωντανές μαρτυρίες οροθετικών τα "Success Story / a project on HIV" του Μάνου Λαλόπουλου.
Καθ' όλη τη διάρκεια των παραπάνω προβολών θα παίζονται τα διαφημιστικά σποτ της καμπάνιας "Ενημέρωση Προφύλαξη Εξέταση: το δικό μας μότο ζωής"
Την ίδια μέρα (2/12) και από τις 18:00 μ.μ έως και τις 24:00 μ.μ, η κινητή μονάδα της PRAKSIS για το γρήγορο τέστ με το σάλιο θα βρίσκεται έξω από το Ολύμπιον (στην πλ. Αριστοτέλους) και θα δίνει την δυνατότητα σε όποιον θελήσει να ενημερωθεί και γιατί όχι...να εξεταστεί.

Στις 3 και 4/12 η κινητή μονάδα της PRAKSIS για το γρήγορο τεστ θα βρίσκεται έξω από το Enola Club (Βαλαωρίτου 19) εξακολουθώντας να εξετάζει για τον Hiv δωρεάν και ανώνυμα όσους το επιθυμούν.

Τέλος, στις 5/12 και από τις 17:00 μ.μ έως και τις 22:00 μ.μ η Κινητή μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται στα Seven Film Gallery (Δ/νση: Αλ. Σβώλου 45)

RSS feeds (ipolistonkosmo.gr)