Το ιστολόγιο αυτό είναι αφιερωμένο στις δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Για να δείτε έναν πλήρη οδηγό όλων των θεαμάτων ή να καταχωρήσετε τη δική σας εκδήλωση, επισκεφθείτε την πολιτιστικη ατζέντα της πόλης στη διεύθυνση
http://www.ipolistonkosmo.gr.

24 Ιουν 2010

13ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


13o Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ εδώ  
 
13o Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ
25-27 Ιούνη
4ο Πάρκο Παραλίας 

23 Ιουν 2010

Διαγωνισμός - Κερδίστε CD της συλλογής Sea & Sand volume 3

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!

H Solid Fabric Recordings

προσφέρει δωρεάν 30 CD της συλλογής Sea & Sand volume 3 (πληροφορίες εδώ)!

Για να κερδίσετε ένα από τα 30 CD στείλτε ένα email στη διεύθυνση: ipolistonkosmo@ipolistonkosmo.gr αναγράφοντας το όνομά σας.

Οι 30 πρώτοι που θα στείλουν email θα παραλάβουν το δωρεάν CD στην είσοδο του Ocean, την Κυριακή 27 Ιουνίου στο πάρτυ δίπλα στην πισίνα.

Η Solid Fabric Recordings λοιπόν μας προσκαλεί τη Κυριακή 27 Ιουνίου το μεσημέρι στο χώρο του Ocean Club στη περιοχή Στρεμπενιώτη - Νεάπολη.
Στο χώρο αυτό θα στηθεί 1 μεγάλο stage δίπλα απο την μαγευτική πισίνα και θα φιλοξενήσει 3 καλλιτέχνες της δισκογραφικής οι οποίοι θα συνυπάρχουν με Live εμφάνιση αλλά και DJ SET .

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Live μουσική και DJ Set - Πάρτυ δίπλα στην πισίνα!

Συναυλίες και μουσική στη Θεσσαλονίκη:
Solid Fabric Recordings - Pool Party
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Πού Ocean Club
Πότε 27-06-2010 έως και 27-06-2010
Τιμή Εισόδου
free-Δωρεάν
H Solid Fabric Recordings  προσφέρει δωρεάν 30 CD της συλλογής Sea & Sand volume 3. Για να κερδίσετε ένα από τα 30 CD στείλτε ένα email στη διεύθυνση: ipolistonkosmo@ipolistonkosmo.gr αναγράφοντας το όνομά σας. Οι 30 πρώτοι που θα στείλουν email θα παραλάβουν το δωρεάν CD στην είσοδο του Ocean.

Κοιτάζοντας πίσω με περηφάνια και μετά απο 2 χρόνια και αισίως 52 κυκλοφορίες απο τότε που ξεκίνησε την πορεία της η

Solid Fabric Recordings
ετοιμάζει ένα πολύ μεγάλο μεσημεριανό pool πάρτυ.

To πολύ δραστήριο ελληνικό label που με χαρακτηριστική άνεση έχει αναγνωριστεί απο τα διεθνή media και που γρήγορα απέκτησε φανατικούς φίλους σε όλο το κόσμο έχει αναδείξει μέσα απο τις ποιοτικές κυκλοφορίες του αναγνωρισμένους καλλιτέχνες όπως οι Jerome Isma-Ae, John Dahlback, Eelke Kleijn, Neelix, Ozgur Can, Alex Celler, Daniel Kyo, Livio & Roby κτλ αλλά έχει επίσης καταφέρει να φτάσει πολλές φορές σε υψηλές θέσεις charts μέσα απο πρωτοπόρα καταστήματα όπως το Beatport
Η Solid Fabric Recordings λοιπόν μας προσκαλεί τη Κυριακή 27 Ιουνίου το μεσημέρι στο χώρο του Ocean Club στη περιοχή Στρεμπενιώτη - Νεάπολη.
Στο χώρο αυτό θα στηθεί 1 μεγάλο stage δίπλα απο την μαγευτική πισίνα και θα φιλοξενήσει 3 καλλιτέχνες της δισκογραφικής οι οποίοι θα συνυπάρχουν με Live εμφάνιση αλλά και DJ SET .

- James Solid: ο ιδρυτής της Solid Fabric Recordings,με κυκλοφορίες σε κάποια απο τα μεγαλύτερα labels του πλανήτη όπως Cr2 Records,Proton Music και με υποστηρικτές όπως οι Joris Voorn, Nic Fanciulli, Nikola Gala, Christian Cambas, dpen, Luke Porter, Chris Lake, Nick Warren είναι σίγουρα ένα απο τα πολλά υποσχόμενα "nea exports" και οποιαδήποτε εμφάνισή του στα deck είναι μοναδική ανακατεύοντας με ένα δυναμικό τρόπο house με πολλαπλά groovy στοιχεία, πάντα με ένα up to date vibe.

- Alex Antro: κάνοντας την εμφάνισή του για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2008 στην συλλογή Sea & Sand όπου σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο αδελφό του κυκλοφόρησαν το ομώνυμο anthem, έδειξε πως η ένταξή του στο στερέωμα δεν είναι καθόλου τυχαία κυκλοφορώντας ξανά το 2009 ένα απο τα καλύτερα best selling Ep της δισκογραφικής με το single "Fantastic 4".

- James Ikon: τελειομανής στις παραγωγές του, λάτρης των percussions και των balearic ήχων και με ποιοτικές παραγωγές οι οποίες χαρακτηρίζονται πάντα από ξεχωριστούς και retro ήχους έκανε εύκολα την είσοδο του στη οικογένεια της δισκογραφικής ανεβάζοντας τον πήχη με κάθε του κυκλοφορία.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα της ποιοτικής του δουλειάς τα "Latino In New York" που κυκλοφόρησε αρχικά απο την Solid Fabric και αργότερα συμπεριλήφθηκε μέσα στη anniversary συλλογή της " Barrio Latino" αλλά και τα "Oh Mine" και "Nava" τα οποία πέρα απο τις υψηλές θέσεις στα charts που κατέκτησαν του απέδωσαν φανατικούς οπαδούς αλλά και διθύραμβες κριτικές απο όλο το κόσμο.

Παράλληλα με τον εορτασμό της πετυχημένης δισκογραφικής, το Ocean Club θα παρουσιάσει και την πρώτη του summer συλλογή "Οcean Club:The City Resort Volume 1" η οποία συλλογή περιλαμβάνει 13 tracks που κυμαίνονται απο δυνατούς ήχους house, bossa και chill out ρυθμούς και η οποία θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα μέσα απο την Solid Fabric Recordings.
Ένα μεγάλο γενέθλιο πάρτυ γεμάτο από ρυθμό και μελωδίες της Solid Fabric Recordings λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι.

Έναρξη: 14:30

Είσοδος δωρεάν

Περισσότερες πληροφορίες:
info@solid-fabric.com
Rsv:310 634450

18 Ιουν 2010

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΘ

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης συμπράττει με τον διάσιμο πιανίστα και συνθέτη Vitalij Kuprij, την Δευτέρα 21 Ιουνίου του 2010, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και ώρα 21:00. 

Ο φετινός εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής θα γίνει με συμφωνικό ροκ και θα ακουστούν κλασσικές μελωδίες καθώς και «κλασσικές» στην ιστο...ρία της ροκ των: Beatles, Rolling Stones, Queen, Elvis Presley, Michael Jackson, Eric Clapton και Survivor.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με προσκλήσεις που θα διατίθενται στο ταμείο της Κ.Ο.Θ.
Τηλέφωνο ταμείου 2310 236 990.

14 Ιουν 2010

ΧΩΡΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ


Συνεχίζονται οι παραστάσεις στη Μονή Λαζαριστών (Πληροφορίες για όλες τις τρέχουσες παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη εδώ).
Πληροφορίες από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
Eίσοδος ΔΩΡΕΑΝ. Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο 2310 288-000

Α4Μ: Μετά το Τέλος του Dennis Kelly
Δευτέρα 14/06/10 στις 9μμ.
Πειραματική Σκηνή- Μικρό Θέατρο- Μονή Λαζαριστών

Oberon: Σαχλοκουβέντες- Three Occasional Pieces
Τρίτη 15/6/2010 στις 9μμ.
Πειραματική Σκηνή- Μικρό Θέατρο- Μονή Λαζαριστών

Ρίσκο: Η δολοφονία της οδού Αποντάκα
Μια δουλειά πάνω στο κείμενο: Η νύχτα των δολοφόνων του Χοσέ Τριανά
Τετάρτη 16/06/2010 στις 9μμ.
Πειραματική Σκηνή- Μικρό Θέατρο- Μονή Λαζαριστών

Χορευτές του Βορρά: …erga omnes - …έναντι όλων
Πέμπτη 17/06/2010 στις 9μμ.
Πειραματική Σκηνή- Μικρό Θέατρο- Μονή Λαζαριστών

9 Ιουν 2010

ΠΑΙΔΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ


Ευχαριστούμε που ενοχλείτε 5 
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά
η ΜΚΟ  «Παιδιά Εν Δράσει»  οργανώνει την πιο ανατρεπτική, δημιουργική και ενοχλητική γιορτή δρόμου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες για το φεστιβάλ

RSS feeds (ipolistonkosmo.gr)