Το ιστολόγιο αυτό είναι αφιερωμένο στις δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Για να δείτε έναν πλήρη οδηγό όλων των θεαμάτων ή να καταχωρήσετε τη δική σας εκδήλωση, επισκεφθείτε την πολιτιστικη ατζέντα της πόλης στη διεύθυνση
http://www.ipolistonkosmo.gr.

23 Φεβ 2010

THESS POETRY SLAM

Από το http://entefktirio.blogspot.com/

Το Poetry Slam είναι ένας διαγωνισμός ποίησης. Οι συμμετέχοντες απαγγέλλουν από στήθους πρωτότυπη αδημοσίευτη δουλειά τους, που την υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποκλειστικά και μόνον με τους στίχους, τη φωνή, την έκφραση, το σώμα τους. Η παράσταση διαρκεί αυστηρά 3 λεπτά και λαμβάνει χώρα ενώπιον 3μελούς κριτικής επιτροπής και του κοινού.

26 χρόνια μετά την πρώτη παράσταση Slam στο Σικάγο, με το THESS POETRY SLAM μπαίνει στο χορό οργάνωσης και διεξαγωγής τέτοιων παραστάσεων και η Θεσσαλονίκη, με στόχο να προκαλέσει την ανία και να οδηγήσει την ποίηση ίσως λίγο πιο πέρα, αναζητώντας απλά μια νέα μορφή έκφρασης για τους Έλληνες ποιητές.

Το THESS POETRY SLAM ? θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη:

Την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 στο Underground Eντευκτήριο (Δεσπεραί 9 Περιοχή Διεθνούς Εκθέσεως)

Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 στο Café Βazaar(Παπαμάρκου 34 πλατεία Άθωνος)

Στις 8:00 μμ το βράδυ

Πληροφορίες / Συμμετοχές: από 25 Ιανουαρίου – 25 Φεβρουαρίου2010

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση : thess.poetry.slam@gmail.com

Διοργανωτές: Περιοδικό - Εκδόσεις Underground Εντευκτήριο, Βιβλιοπωλείο - Εκδόσεις Σαιξπηρικόν Με την υποστήριξη του Ραδιοφωνικού Σταθμού Λόγου και Τέχνης 9,58 (ΕΤ3)

17 Φεβ 2010

Προβολή ταινίας "Το μυστικό της Πάουλα"

24 Φεβρουαρίου 2010 στο Ινστιτούτο Γκαίτε στις 20:30.Η ταινία: «Το μυστικό της Πάουλα» ("Paulas Geheimnis")
http://www.ipolistonkosmo.gr/cinema.php?selectgener=2&selection=971

11 Φεβ 2010

Sex, προβλήματα και Σινεμά

Φέτος στο αφιέρωμα
«Sex, προβλήματα και σινεμά»
συμμετέχει και η ομάδα BikeRespect, η οποία την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου διοργανώνει το BikeLovers Day και καλεί τα μέλη της αλλά και όλους όσους αγαπούν το ποδήλατο σε ένα ξεχωριστό γεγονός στην Πλατεία Αριστοτέλους, με ζεστή σοκολάτα, ομαδικά παιχνίδια από τα Παιδιά εν Δράσει και πολύ μουσική. Θα ακολουθήσει ποδηλατοβόλτα που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Αριστοτέλους στις 16.00, για να καταλήξει στο Bungalow White, όπου θα γίνει πάρτι. Στόχος της ομάδας είναι η προώθηση της ιδέας του ποδηλάτου. Μέσα από αυτή την εκδήλωση θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να τον προτρέψει να βάλει το ποδήλατο στην καθημερινότητά του. Επίσης, η ομάδα του BikeRespect θέλει να δώσει και ένα οικολογικό μήνυμα χρησιμοποιώντας βιοδιασπώμενα μπαλόνια που θα αφεθούν όλα μαζί από τους ποδηλάτες στο σημείο λήξης της βόλτας με τα ποδήλατα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες στο www.BikeRespect.gr και

http://www.ipolistonkosmo.gr/cinema.php?selectgener=2&selection=1073

2 Φεβ 2010

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - Θεσσαλονίκη

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2010
ΤΣΙΚΝΟ-ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ώρα 19.00 το βράδυ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ στα ΑΝΩ ΛΑΔΑΔΙΚΑ (Ερμού με Συγγρού)
Πληροφορίες , Αφίσα, Δελτία Τύπου, Διαφημιστικό Spot, Video Spot:
http://www.bikecarnival.gr/ email: info@bikecarnival.gr

RSS feeds (ipolistonkosmo.gr)