Το ιστολόγιο αυτό είναι αφιερωμένο στις δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Για να δείτε έναν πλήρη οδηγό όλων των θεαμάτων ή να καταχωρήσετε τη δική σας εκδήλωση, επισκεφθείτε την πολιτιστικη ατζέντα της πόλης στη διεύθυνση
http://www.ipolistonkosmo.gr.

28 Απρ 2009

ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου 2009, ώρα 21.00, στην αίθουσα Θεάτρου του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ τραγουδιού με τους:
Ανίλα Τέλη – σοπράνο, Κρυσταλλία Χατζοπούλου – μέτζο σοπράνο, Χρόνη Νότα - βαρύτονο, Γρηγόρη Πυριαλάκο – βαρύτονο. Αφηγείται η Αμαλία Σπύρογλου – Χανιώτου. Στο πιάνο ο Θεόδωρος Καλιφατίδης. Η είσοδος είναι ε λ ε ύ θ ε ρ η για το κοινό.

21 Απρ 2009

29 Απριλίου στις 9 εγκαίνια έκθεσης Greatest Kitsch με τους Linddy Hop

Μέχρι τις 10 Μαίου η έκθεση Greatest Kitsch στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης σας περιμένει για να δείτε από κοντά και να ψηφίσετε τις πιο κιτσάτες και εξωφρενικές φωτογραφίες των αναγνώστών της Parallaxi.
Την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 9 το βράδυ εγκαίνια της έκθεσης παρέα με τους Linddy Hop!

18 Απρ 2009

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Κυριακή 26 Απριλίουστο ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, στις εγκαταστάσεις του (Γοργούς 11, Άνω Πόλη)«Λουλούδι, λουλουδάκι μου..»
Ολάνθιστα μπουκέτα με μυρωμένα λουλούδια, κήποι γεμάτοι χρώματα και εξοχή συνθέτουν τη μαγεία της άνοιξης και αποτυπώνονται από τους καλλιτέχνες στον καμβά.
Όμορφοι πίνακες γεμάτοι ζωή και χρώματα καλούν τα παιδιά να παίξουν μαζί τους, να αναλύσουν τα θέματα και να συνθέσουν δικά τους πρωτότυπα έργα.
Οι μικροί ζωγράφοι θα δουλέψουν με χρώματα και φαντασία δημιουργώντας την δική τους άνοιξη.

15 Απρ 2009

ΟΙ ΠΗΝΕΛΟΠΕΣ ΤΩΝ ΞΑΝΘΟΓΕΙΩΝ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΒΑ

Οι Πηνελόπες των Ξανθογείων, του Γιάννη Θωμά. 74η ανοιχτή πρόβα με ελεύθερη είσοδο, Τετάρτη 15 Απρίλίου στις 21.30 στο Μικρό Θέατρο (Αντ. Καμάρα 3 & Τσιμισκή 139)

13 Απρ 2009

ΠΑΡΚΑΡΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΑ

Ρεσιτάλ πιάνου στην Καλαμαριά 15/4/20

Ρεσιτάλ πιάνου από τον Γιώργο Λαζαρίδη με το μουσικό έργο του συνθέτη Robert Schumann με τίτλο "Το Καρναβάλι" στο Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη", Αργυρουπόλεως και Μεταμορφώσεως 7-9, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Μ. Τετάρτη

9 Απρ 2009

43o Λογοτεχνικό πρωινό

Το 43ο Λογοτεχνικό Πρωινό που είναι αφιερωμένο στον λογοτέχνη Βασίλη Ιωαννίδη, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Απριλίου 2009, στις 12 μ.μ., στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

8 Απρ 2009

Κινηματογραφική Λέσχη για παιδιά

Το Σάββατο 11 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης θα προβληθεί η κωμωδία του Αλέν Σαμπά "RRRrrr !!!" με τους Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Αλέν Σαμπάν, Ζαν Ροσεφόρ .... Πριν 35.000 χρόνια, το πρώτο έγκλημα της ανθρωπότητας θα αναστατώσει τη ζωή δύο φυλών : τα Καθαρά Μαλλιά και τα Βρώμικα Μαλλιά. Ενα προϊστορικό θρίλερ σε φόντο μαμούθ και τριχών ! Η ταινία, με ελληνικούς υπότιτλους, απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Είσοδος ελεύθερη

5 Απρ 2009

Προβολή "Barfuss"


Προβολή "Barfuss"/ «ταξιδεύοντας ξυπόλυτοι». Τετάρτη 8 Απριλίου, στο Γκαίτε στις 8.30.

1 Απρ 2009

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Αγαπώ, αγαπώ, αγαπώ αυτόν τον άνδρα...


Σάββατο 4 Απριλίου, ΕΔΕΣΣΗΣ 6, ΑΝΩ ΛΑΔΑΔΙΚΑ στις 22.00Aγαπώ-αγαπώ-αγαπώ αυτόν τον άντρα», Performance από την θεατρική ομάδα akazoo. Μετά την Performance θα ακολουθήσει πάρτυ. Η παράσταση παρουσιάζεται στα πλαίσια του αφιερώματος «Βλέμματα στα ζευγάρια», στην αίθουσα Παύλος Ζάννας από τις 3 έως τις 5 Απριλίου 2009 με θέμα ις εξαιρετικά εύθραυστες σχέσεις των δυο φύλων και τίτλο (http://www.filmfestival.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&&page=582&tributeid=145)

Προβολή ταινίας "Ελεύθερος ωραρίου"

Μην χάσετε την Παρασκευή 3/04, ώρα 19:30, την ταινία του Λοράν Καντέ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ με τους Καρίν Βιάρ, Ορελιέν Ρεκουέν από την κινηματογραφική λέσχη του Γαλλικού Ινστιτούτου.

RSS feeds (ipolistonkosmo.gr)